Machinestickers

Heeft u kwalitatieve machinestickers nodig? Een sticker die goed blijft zitten en jarenlang mee kan gaan, onder welke omstandigheid dan ook? Industrielestickers.nl is onderdeel van Drukkerij Erhardt en is uw ideale partner voor het drukken van industriële stickers. Een standaard of een speciaal ontwerp, groot of klein: wij maken de machinestickers die u nodig heeft.

Machinestickers voor verschillende doeleinden

Er zijn vele verschillende soorten machinestickers mogelijk. Of u uw machine wilt labelen met waarschuwingsstickers, gebruiksaanwijzingen, keuringsstickers of zelfs het complete bedieningspaneel af wilt laten drukken: we kijken altijd naar de omstandigheden waarin de machine zich bevindt. Aan de hand daarvan bepalen we het materiaal dat gebruikt dient te worden. Een buitenmachine wordt blootgesteld aan verschillende, en soms extreme weersomstandigheden. Dan is het belangrijk dat het materiaal van de sticker daar tegen bestand is. Dat geldt ook voor vochtige ruimtes of wanneer sprake is van hoge temperaturen. Materialen die we gebruiken zijn:

  • - Vinyl: monomeer vinyl is goedkoper dan polymeer, maar vooral geschikt voor tijdelijke bestickering. Polymeer zijn duurzamer: ook bij buitengebruik gaan ze lang mee.
  • - Polycarbonaat: ideaal voor bedieningspanelen. Transparant waardoor de bedrukking op de achterkant kan en daardoor nooit beschadigt of slijt. Extreem hoge kleefkracht.
  • - Imprintable Aluminium: zeer geschikt voor machinestickers, met een extreem hoge kleefkracht en te stansen in bijna alle vormen. Hittebestendig tot 120 graden Celsius en krasbestendig.
  • - Papier: het goedkoopste alternatief, vooral geschikt voor tijdelijke bestickering en gebruik binnen.

Druktechnieken voor machinestickers

Voor de meeste materialen die we gebruiken geldt, dat ze in bijna alle vormen te snijden of (diep)stansen zijn. Afhankelijk van het materiaal en de kleuren van de stickers, gebruiken we verschillende druktechnieken. Zo worden bijna alle vinylstickers geplot op Eco-solventplotters, een duurzame en milieuvriendelijke techniek. Daarbij wordt het vinyl verwarmd om het hechten van de inkt te bevorderen. De bedrukking is scherp en kan met een laminaat nog verder beschermd worden tegen krassen, schoonmaakmiddelen en verkleuring. Voor pantone kleuren op vinyl, of het drukken op polycarbonaat passen we de zeefdruktechniek toe. Ook hebben we een dry-toner machine, en voor het drukken in grote oplagen drukken we altijd in offset.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de machinestickers die wij voor u kunnen maken? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact op met ons. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Plotten

Zeefdruk

Offset

Vraag hier uw offerte aan:


Na invullen van het formulier ontvangt u van ons een prijsopgaaf.