Instructielabels laten drukken

Bestel de instructielabels voor uw machines, apparaten, werkmateriaal of voertuigen via Industriëlestickers.nl, een initiatief van Drukkerij Erhardt. Wij luisteren naar uw wensen en bij ons kunt u instructiestickers in kleine of grote oplagen laten drukken. Eigen ontwerp of standaard instructies, permanente of tijdelijke bestickering, het is allemaal mogelijk. Zo heeft u altijd de juiste instructies bij de hand!

Soorten instructielabels

Een instructielabel kan een simpele aanwijzing bevatten, zoals een pijl om de juiste richting aan te wijzen, maar ook een beknopte gebruiksaanwijzing kunnen we op een instructiesticker aanbrengen. Ze worden dan ook voor vele doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • - Veiligheidsinstructies: Instructielabels op machines, apparatuur of producten die informatie geven over de juiste veiligheidspraktijken en waarschuwen voor mogelijke gevaren;
 • - Montage- of installatie-instructies: Met instructielabels op verschillende onderdelen van producten wordt het assembleren vereenvoudigd en kunnen gebruikers het product probleemloos in elkaar zetten of installeren;
 • - Onderhoudsrichtlijnen: In het geval van machines of apparatuur kunnen instructielabels informatie bevatten over het uitvoeren van regelmatig onderhoud, zoals smering, reiniging en/ of bijvoorbeeld inspectie;
 • - Instructies voor een bedieningspaneel: Een permanente bestickering op een bedieningspaneel geeft duidelijke aanwijzingen en verduidelijkt de functies van de afzonderlijke knoppen en hendels.

Duidelijke boodschap

Het is belangrijk dat instructielabels duidelijk zijn: Goed leesbaar, soms met opvallende kleuren en eventueel met teksten die direct te begrijpen zijn. De stickers drukken wij op materiaal dat ook onder bijzondere of extreme omstandigheden niet loslaat. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de bedrukking niet vervaagt na verloop van tijd. Afhankelijk van het materiaal en het doel van de stickers kiezen we voor bepaalde materialen en druktechnieken. Materialen die we gebruiken zijn bijvoorbeeld:

 • - Vinyl (monomeer of polymeer);
 • - Imprintable aluminium;
 • - Polycarbonaat.

Ook papieren stickers behoort tot de mogelijkheden. Druktechnieken die we toepassen zijn o.a.:

 • - Plotten;
 • - Zeefdrukken;
 • - Printen met dry-toners;
 • - Offset drukken.

Meer informatie en contact

Uw instructielabels zijn bij Drukkerij Erhardt in uitstekende handen. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen. U kunt ook via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Industriële stickers van Drukkerij Erhardt: Vakmanschap sinds 1940.

Plotten

Zeefdruk

Offset

Vraag hier uw offerte aan:


Na invullen van het formulier ontvangt u van ons een prijsopgaaf.