Stickers


Van ontwerp tot sticker

Hoe gaan we precies te werk? Voordat wij uw industriële stickers produceren, is het belangrijk dat we weten wat het doel van de sticker is. Is het bijvoorbeeld een waarschuwingssticker? Of een keuringssticker? Dit heeft niet alleen invloed op de keuze van het ontwerp, maar ook het materiaal. Daar denken we graag vrijblijvend in mee.

Industriële stickers bestellen met een eigen ontwerp

Naast waarschuwingsstickers die meestal zijn vormgegeven met standaard gevarensymbolen, leveren we natuurlijk ook industriële stickers met een eigen ontwerp. Wat is het doel van de sticker? Aan welke eisen moet de sticker voldoen? En wat moet vooral duidelijk in het oog springen? Lever uw eigen bestanden aan of laat de sticker opmaken in onze ontwerpstudio.

Met onze jarenlange ervaring weten wij stickers te ontwerpen op een manier die het beste aansluit bij de gekozen grootte, kleuren en uiteraard uw huisstijl. Daarnaast zijn de industriële stickers in vrijwel alle stickervormen te stansen of snijden.

Warmte- en chemicaliënbestendige stickers

Op wat voor ondergrond moet de sticker worden geplakt? Is deze vlak of gebogen? Is de ondergrond van de sticker warm? Of juist heel koud? En komen er schoonmaakmiddelen of chemicaliën in de buurt van de sticker? Moet de bedrukking krasbestendig zijn? En worden de stickers binnen of buiten toegepast?

Natuurlijk wilt u dat de industriële stickers lang mee gaan. Het is daarom belangrijk de materialen af te stemmen op de toepassing van de industriële sticker. Zo bent u verzekerd van een zo lang mogelijke levensduur. Ook voor hittebestendige stickers, of stickers die tegen chemicaliën bestand zijn, kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen zodat wij samen de juiste keuze kunnen maken. Lees hier meer over de sticker materialen.

Advies over industriële stickers

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen en het beste ontwerp? We adviseren u graag van A tot Z. Zo bent u gegarandeerd van industriële stickers die lang mee gaan.

Vraag hier uw offerte aan:


Na invullen van het formulier ontvangt u van ons een prijsopgaaf.